Popis produktu
Připečená mastnota je v profesionálních kuchyních tou největší výzvou. Personál kuchyně tráví předmýváním, drhnutím a namáčením mastných hrnců a pánví spoustu času.
Poradí si s veškerou připečenou mastnotou, která se vyskytuje v profesionálních kuchyních.
HLAVNÍ VÝHODY
- vyhovuje HACCP
- nejlepší složení od Jaru s povrchově aktivními látkami odstraňujícími mastnotu
- o 50 % méně drhnutí
- 4 l = 55 000 čistých talířů
- dokonalá čistota a lesk i ve studené vodě
BEZPEČNOSTNÍ POKYNY
Označení podle nařízení CLP:
- způsobuje vážné podráždění očí
- škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky
- uchovávejte mimo dosah dětí
První pomoc:
- PŘI VDECHNUTÍ: Při obtížném dýchání přeneste postiženého na čerstvý vzduch a ponechte jej v klidu v poloze usnadňující dýchání. Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/ lékaře.
- PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Nevdechujte aerosoly. Při podráždění kůže: VYHLEDEJTE LÉKAŘSKOU POMOC/ošetření a přestaňte výrobek používat.
- PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: VYHLEDEJTE LÉKAŘSKOU POMOC/ošetření.
- PŘI POŽITÍ: Pri požití vypijte malé množství vody. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře.
Odstraňte obsah/obal v příslušném místním zařízení schváleném pro likvidaci odpadů.
Bezpečnostní list pro profesionální uživatele je k dispozici na požádání.
Zajistěte, aby si před použitím tohoto výrobku vaši zaměstnanci přečetli a porozuměli štítek na výrobku, bezpečnostní list výrobku a posouzení chemických rizik v EU. Štítek obsahuje návod na použití a jak na štítku, tak v bezpečnostním listu jsou uvedeny standardní věty o nebezpečnosti, pokyny pro bezpečné zacházení, pokyny pro první pomoc a podmínky skladování. Bezpečnostní listy jsou k dispozici na našich stránkách.